کرم ترمیم کننده، پوست حساس و آسیب دیده را ترمیم، آرام و تغذیه می کند و میزان قرمزی پوست را کاهش می دهد. این کرم به بازسازی طبیعی اپیدرم یا روپوست کمک می کند و برای ترمیم آثار بعد از عمل جراحی و بخیه یا لیزر بسیار ایده آل و کاربردی است.

کرم ترمیم کننده به عنوان مرطوب کننده برای درمان و یا جلوگیری از پوست خشک، پوست زبر، خارش پوست، پوسته پوسته شدن، سوختگی احتمالی پوست بعد از درمان با لیزر، برطرف کردن جای بخیه و جراحی و زخم و حتی رفع جای جوش استفاده می شود.

خشک شدن و پوسته پوسته شدن پوست مشکل بسیاری از افراد است و آزار دهنده نیز می باشد. خشک شدن پوست در پی از دست دادن آب در لایه بالایی پوست ایجاد می‌شود. کرم های ترمیم کننده با خاصیت مرطوب کنندگی خود با تشکیل یک لایه چربی در بالای پوست آب را در پوست گرفتار می‌کنند و از این طریق از خشکی پوست جلوگیری می کنند و یا پوست خشک شده را ترمیم می کنند.

در ترکیب کرم های ترمیم کننده موادی از جمله پترولاتیوم، لانونین، روغن های معدنی به عنوان مرطوب کننده رایج است. در این کرم ها موادی نیز وجود دارند که آب را جذب لایه خارجی پوست می کنند. این مواد گلیسرین، لسیتین و پروپیلن گلیکول هستند.

بسیاری از محصولات همچنین دارای مواد لازم برای نرم کردن لایه شاخی پوست هستند که لایه بالایی سلول‌های پوست را کنار هم نگه می‌دارند؛ از جمله اوره، آلفا هیدروکسی اسید، لاکتیک اسید، سیتریک اسید، گلیکولیک اسید و آلانتوئین.

این ترکیبات به ریخته شدن و کاهش سلول‌های مرده پوست کمک می‌کنند، آثار زخم های سطحی و جوش ها را بهبود می بخشند، به پوست کمک می‌کنند که آب بیشتری را در خود نگه دارد و در نهایت پوست را صاف تر و نرم تر می کنند.

 استفاده از کرم ترمیم کننده:

1- برای استفاده از این محصول باید مطابق دستور العمل استفاده از آن عمل کنید. برخی از محصولات قبل از استفاده نیاز به آماده‌ سازی دارند. همه نکات و دستورالعمل های نوشته شده روی بسته بندی محصول را دنبال کنید و اگر سوالی دارید از پزشک معالج خود یا دکتر داروخانه بپرسید.

2- برخی از محصولات قبل از استفاده باید به خوبی تکان داده شوند. برچسب روی محصول را بررسی کنید تا متوجه شوید آیا باید قبل از استفاده از آن بطری را تکان دهید یا نه.

3- بسته به نیاز خود یا طبق دستور دکتر کرم را به قسمت‌های آسیب‌دیده پوست خود بمالید.

4- دفعات استفاده از کرم ترمیم کننده به محصول منتخب شما و شرایط پوستتان بستگی دارد. به عنوان مثال برای درمان دست‌های خشک، ممکن است لازم باشد هر بار که دست خود را می‌شویید از کرم استفاده کنید و آن را در طول روز به کار ببرید.

5- اگر از این محصول برای کمک به درمان خارش پوست استفاده می‌کنید، ناحیه مورد نظر را قبل از استفاده بشویید و کاملا تمیز کنید. سپس اجازه دهید تا محل مورد نظر خشک شود، حالا از کرم استفاده کنید.

6- اگر از کرم ترمیم کننده برای کمک به درمان سوختگی پوست در اثر پرتو درمانی استفاده می‌کنید، با پرسنل مربوطه چک کنید تا ببینید آیا برند منتخب شما می‌تواند قبل از پرتو درمانی به کار رود یا خیر.

7- برای استفاده صحیح و مناسب از همه دستورالعمل‌های روی برچسب محصول پیروی کنید. کرم بازسازی کننده و ترمیم کننده را فقط روی پوست بمالید. از مناطق حساس مانند چشم‌ها، درون دهان و بینی دوری کنید.

دقت کنید که محصول مورد نظرتان چه موارد منع مصرفی دارد و بررسی کنید که در چه محل و یا چه نوع پوستی نباید از آن استفاده کنید؛ به عنوان مثال روی صورت، هر ناحیه از پوست بریده ‌شده یا در یک ناحیه که به تازگی اصلاح ‌شده. برای دانستن جزئیات بیشتری از استفاده این نوع کرم با پزشک خود مشورت کنید.

8- از کرم ترمیم کننده پوست به طور منظم استفاده کنید تا بیش‌ترین بهره و بهترین نتیجه را از آن بگیرید. بیشتر ترمیم کننده ها به آب نیاز دارند تا به خوبی کار کنند. بنابراین بعد از حمام یا شستن محل مورد نظر در حالی که پوست هنوز مرطوب است از بهترین کرم ترمیم کننده پوست خود استفاده کنید. البته این موضوع را هم فراموش نکنید که حمام یا شستن طولانی‌ مدت با آب داغ و به صورت مکرر می‌تواند پوست خشک را بدتر کند.

بیشتر کرم ها و ژل های ترمیم کننده و بازسازی کننده پوست بدن می‌توانند بدون هیچ عارضه جانبی به طور ایمن و به طرز موثری مورد استفاده قرار گیرند. اما گاهی اوقات ممکن است سوزش، خارش یا قرمزی رخ دهد. اگر هر یک از این عوارض ادامه پیدا کرد و یا بدتر شد، به پزشک متخصص مراجعه کنید.

واکنش آلرژیک شدید به این کرم نادر است مخصوصا اگر از قوی ترین و بهترین کرم ترمیم کننده پوست استفاده کنید. با این حال اگر علایم یک واکنش آلرژیک شدید را مشاهده کردید به دنبال درمان پزشکی باشید.

واکنش های آلرژیک حاصل از استفاده این محصول عبارتند از: خارش، تورم (به خصوص صورت، زبان، گلو)، گیجی شدید و مشکل در تنفس و …